Η Φιλοσοφία μας

Η "Ladoelia"  ανήκει στην οικογένεια Παπαθανασίου , η οποία διαθέτει το "Ελαιοτριβείο Παπαθανασίου Α.Ε" που εδρεύει στην Ι.Π. Μεσολογγίου και δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1997.  Από το πρώτο οικογενειακό κλασσικό εργοστάσιο επεξεργασίας  λαδιού με τα πιεστήρια έως και σήμερα με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία και καινοτόμα γραμμή ελαιοποίησης παράγουμε ελαιόλαδο με κίνητρο την τελειότητα. 


Η "Ladoelia" ξεκίνησε τις δραστηριότητες της τον Μάρτιο του 2020.Η παραγωγή και η τυποποίηση διεξάγεται σε πρότυπη μονάδα 525m2. Για την πλήρη διασφάλιση της ποιότητας εφαρμόζουμε ΙSO 22000:2018. Εστιάζουμε στην γεύση , στη διασφάλιση της ποιότητας και στη διατροφική αξία των προϊόντων που παράγουμε. Αυτό είναι το όραμά μας . 
Επιστεφτείτε μας

     Μόλις λίγα λεπτά από τους Αρχαιολογικούς χώρους της Αρχαίας Πλευρώνας ,τον Κήπο των Ηρώων και τηλιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, βρίσκεται το Ελαιοτριβείο μας, στην "Ζεστή Μεσολογγίου". Το ελαιοτριβείο μας είναι ανοιχτό για σας όλο το χρόνο. Απολαύστε μια ιδιωτική περιήγηση στις εγκαταστάσεις μας, μάθετε για τις ποικιλίες της περιοχής μας, τον σωστό τρόπο και τη συγκομιδή και περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις των μηχανημάτων του μύλου μας, ανακαλύπτοντας τη χρησιμότητα κάθε μηχανήματος.